Κίνα hdd μηχανή διατρήσεων κατασκευαστής
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤρυπώντας εργαλείο Trenchless

Βοηθητικές θέση διαδρομής κρίσης συστημάτων καθοδήγησης τρυπώντας εργαλείων Trenchless και κατεύθυνση του κομματιού τρυπανιών

Βοηθητικές θέση διαδρομής κρίσης συστημάτων καθοδήγησης τρυπώντας εργαλείων Trenchless και κατεύθυνση του κομματιού τρυπανιών

  • Trenchless Boring Tool Guidance System Auxiliary Judgment Track Position And Direction Of The Drill Bit
Trenchless Boring Tool Guidance System Auxiliary Judgment Track Position And Direction Of The Drill Bit
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DILONG
Αριθμό μοντέλου: GL700
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

τρυπώντας εργαλείο σωλήνων

,

εξοπλισμός κατευθυντικών διατρήσεων για την πώληση

Βοηθητικές θέση διαδρομής κρίσης συστημάτων καθοδήγησης τρυπώντας εργαλείων Trenchless και κατεύθυνση του κομματιού τρυπανιών

 

Εισαγωγή

 

GL700 το σύστημα οργάνων καθοδήγησης είναι χρησιμοποιημένη για να βοηθήσει την κρίση χειριστών και να ακολουθήσει τη trenchless οριζόντια κατευθυντική διάτρηση στην υπόγειες θέση διάτρυσης και την κατεύθυνση των συσκευών οδηγών. GL700 το σύστημα οργάνων καθοδήγησης περιλαμβάνει τη λήψη των συσκευών, της μακρινών συσκευής και των επίγειων ράβδων. Σε ένα έδαφος δωματίων sonde οι ράβδοι θα είναι γωνία κλίσης κομματιών, η θέση τελών, που μετρά το σήμα, τη θερμοκρασία της επίγειας ράβδου και sonde το κράτος μπαταριών, υπό μορφή FM από τα σήματα ραδιοσυχνότητας RF στις λαμβάνουσες συσκευές στο έδαφος. Οι λαμβάνουσες συσκευές στο έδαφος στο χτύπημα ενός ραβδιού από το ψηφιακό σήμα με τη λήψη των χρηστών βοήθειας εντοπίζουν το sonde και τη θέση.

 

Ο οριζόντιος χειριστής μηχανών κατευθυντικών διατρήσεων μπορεί να δει να εξετάσει τις πληροφορίες έγκαιρες, προκειμένου να ελεγχθεί η κατεύθυνση διάτρυσης του κομματιού τρυπανιών. GL700 το σύστημα οργάνων ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ μια γενικότερος πιό προηγμένης FM συστημάτων οργάνων καθοδήγησης ραδιο μεταδίδοντας και λαμβάνουσα μέθοδο, η οποία έχει την ισχυρότερη αντιπαρεμβατική δυνατότητα.

 

GL700 το σύστημα οργάνων καθοδήγησης παρέχει 4 κανάλια στοιχείων καναλιών, αυτά τα κανάλια δεν πρέπει να ισχύσουν για μια ραδιο άδεια. Η λήψη των συσκευών και της μακρινής συσκευής επίδειξης μπορεί εύκολα «αμοιβαία αναγνώριση», ώστε να αποφευχθούν η παρέμβαση και άλλοι γειτονικοί χρήστες.

 

Οι στόχοι να παρασχεθεί το εγχειρίδιο χρηστών στις πληροφορίες χρηστών ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ οργάνων προσανατολισμού GL700, ο χρήστης μπορούν σωστά να χρησιμοποιήσουν GL - ΣΎΣΤΗΜΑ - ΣΎΣΤΗΜΑ οργάνων καθοδήγησης 515.

 

 

Χρησιμοποιημένο ακίνδυνα σύστημα οργάνων οδηγών

 

♦ εξασφαλίζει εργασία συστημάτων οργάνων καθοδήγησης κατάλληλα.

 

♦ εξασφαλίζει την οριζόντια κατευθυντική διάτρηση στην κατευθυντική τρύπα, μαζί με όλες τις υπόγειες εγκαταστάσεις είναι χαρακτηρισμένος. Όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια, οι τηλεφωνικές γραμμές, η καλωδιακή τηλεόραση, ο οπτικός, σωλήνας υπόγειων νερών και ο σωλήνας αερίου, κ.λπ. Εάν δοχείο να αποφασίσουν όχι ακριβώς, να εκθέσει τις υπόγειες εγκαταστάσεις.

 

♦ που απαγορεύεται κοντά στην εύφλεκτο, εκρηκτικό μπότα ή το σύστημα οργάνων καθοδήγησης χρήσης. Εξασφαλίστε ότι γυαλιά ασφάλειας χρήσης, κράνος ασφάλειας και μονωμένα παπούτσια.

 

 

προειδοποίηση

 

♦ η οριζόντια μηχανή κατευθυντικών διατρήσεων που τρυπά με τρυπάνι στα ηλεκτροφόρα καλώδια έθαψε υπόγεια, μπορεί να προκαλέσει τη σοβαρή ανθρώπινη απώλεια τραυματισμών, ζωής και ιδιοκτησίας.

 

♦ η οριζόντια μηχανή κατευθυντικών διατρήσεων που τρυπά με τρυπάνι στους υπόγειους σωλήνες αερίου μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές απώλειες τραυματισμών, ασφαλείας ζωής και ιδιοκτησίας σωμάτων.

 

♦ η οριζόντια μηχανή κατευθυντικών διατρήσεων που τρυπά με τρυπάνι στα βάθη, του οπτικού και υπόγειου υδροσωλήνα τηλεφωνικών γραμμών, καλωδίων TV μπορεί να προκαλέσει τη σοβαρή ζημιά στην ιδιοκτησία.

 

♦ δεν αρχίζει κοντά στο σύστημα οργάνων εύφλεκτης, εκρηκτικής ή καθοδήγησης χρήσης.

 

♦ κατά το χρησιμοποίηση του συστήματος οργάνων προσανατολισμού, κατάλληλη χρήση των γυαλιών ασφάλειας, του κράνους ασφάλειας, παρακαλώ και των μονωμένων παπουτσιών.

 

♦ το σύστημα οργάνων προσανατολισμού είναι ένα βοηθητικό εργαλείο, βοηθά το χρήστη για να καθορίσει τη θέση του κομματιού. Οι χρήστες (παρά το σύστημα οργάνων προσανατολισμού) θα είναι αρμόδιοι για τον καθορισμό της θέσης του κομματιού.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: William Wei

Τηλ.:: 86-18052086280

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Οριζόντια κατεύθυνσης μηχάνημα γεώτρησης ανοιχτής θαλάσσης

Σωλήνα 8 ΤΟΝΟΣ κανένας σκάψτε τον οριζόντιο κατευθυντικό τρυπώντας μηχανών που τραβά τη μηχανή HDD

80 ΤΟΝΟΥ αυτόματος σωλήνας τρυπανιών εξοπλισμού φόρτωσης οριζόντιος τρυπώντας με τρυπάνι με το γερανό DILONG 2 τόνου

Υδραυλικό σύστημα εξοπλισμού 160T κατευθυντικών διατρήσεων 160/240 ΤΟΝΟΥ οριζόντιο

hdd μηχανή διατρήσεων

Βαρέων καθηκόντων σωλήνας μηχανών διατρήσεων 300 τόνου HDD που τραβά τη μηχανή DL3000 HDD

180rpm περιστροφική μηχανή διατρήσεων ταχύτητας HDD 20 τόνος για την τοποθέτηση των σωληνώσεων

160T οριζόντια κατευθυντική μηχανή διατρήσεων HDD με τον ημι αυτόματο σωλήνα τρυπανιών

οριζόντια γεώτρησης μηχάνημα

Μηχανή μηχανών 80t Commins οριζόντια τρυπώντας υπόγεια για τη διάτρηση Trenchless

194Kw οριζόντια μηχανή κατευθυντικών διατρήσεων μηχανών με το υδραυλικό σύστημα περιστροφής

450Ton οριζόντιος σωλήνας εξοπλισμού κατευθυντικών διατρήσεων που τραβά τη μηχανή HDD

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας hdd μηχανή διατρήσεων προμηθευτής. © 2017 - 2024 hdddrillingmachine.com. All Rights Reserved.